Van Coothplein 41A, 4811 ND BREDA
Telefoon +31 (0)13 302 93 95
Mobiel: +31 (0)6 14 36 80 69
E-mail: info@komatic.nl

 

 Onze aanpak: Effectief en betaalbaar het binnenmilieu substantieel verbeteren!

Een slecht binnenmiIieu kan leiden tot diverse gezondheidsklachten. Dat op zijn beurt heeft weer effect op de productiviteit en ziekteverzuim. In een gezonde werk omgeving zijn gebruikers productiever, en hebben minder ziekteverzuim. 

Een gebouw met een goed binnenmilieu, waar de lucht fris is, de temperatuur behaaglijk, en de verlchting goed is, voelen mensen zich comfortabel en gezond! De invulling van een pragmatisch binnenmilieu verbeter plan krijgt bij ons de aandacht die het verdient.

Immers,  effectief verduurzamen gaat lang mee, biedt meer comfort, is veiliger, geeft minder onderhoud, bespaart op energiekosten, houd je langer fit en laat zelfs je huid stralen!

Komatic haalt onnodige schakels uit het installatie-traject en geeft direct het beste advies. Wel zo helder en kosteneffectief. Op basis van een goede analyse van de huidige en gewenste situatie wordt onze uitgebreide marktkennis vertaald naar een passend voorstel. Randvoorwaarden als budget, wel/geen maatwerk, wel/geen eigen leverancier of installateur, financieringswensen, wettelijke normen e.d. worden hier uiteraard in meegenomen.

Voorbeelden van effectief verduurzamen zijn:

  • Thermo Dynamische warmtepompen. Geluidloos, onderhoudsvrij en duurzaam.
  • 3M isolerend klimaat raam folie. Warm in de winter en koel in de zomer.
  • Langegolf infrarood panelen en folie. De zonnenwarmte straling voor een gezonde kostenbesparende oplossing
  • CV vloeistof. Met de kennis uit de formule 1, nu vrijwel dezelfde vloeistof in uw CV installatie. Besparing en bescherming van uw CV installatie.
  • LED verlichting. Goede duurzame led verlichting bespaart substantieel op de energie- en onderhoudskosten. Komatic adviseert met name maarwerk projecten led en sportverenigingen.

Laat u informeren tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Advies in duurzame verlichting

Copyrights 2013-2015 by KoMatic
 -  Alle rechten voorbehouden.
Niets van deze website mag hergebruikt worden zonder explicitie toestemming van KoMatic™
Alle merken en copyrights behoren toe aan de rechtmatige eigenaars

Kamer van Koophandel Breda  60903082

.