Van Coothplein 41A, 4811 ND BREDA
Telefoon +31 (0)13 302 93 95
Mobiel: +31 (0)6 14 36 80 69
E-mail: info@komatic.nl

 

 Schakel ons in...

…en u krijgt een optimale invulling van comfort, veiligheid, gezondheid m.b.v. slim verduuzamen. In kosten, energiebesparingen en oplossingen.

  1 | Quick Scan
Een Komatic-expert komt naar uw bedrijf en neemt de basisgegevens van uw wensen en de bestaande systemen. Deze Quick Scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden met verduurzamen van uw onderneming.
  2 | Duurzaamheid audit van Komatic
Na het opstellen van een gezamenlijke intentieverklaring stellen licht-, elektro-, installatie- en onderhoudsexperts een gedetailleerde configuratie op voor de realisatie van een individuele maatwerkoplossingen.
  3 | Realisatie
De overeenkomst dekt alle gebieden af: vaklui regelen de demontage en verwijdering van de oude systemen, leveren en installeren het nieuwe duurzaamheid systeem en stellen het in werking.
  4 | Werking
Het full-service pakket omvat de opvolging van het systeem over de hele duur van de overeenkomst, inclusief alle eventuele onderhouds- en herstellingswerken.
  5 | Break even concept
De besparingen van nieuw duurzaamheid systemen zijn dermate hoog, dat in de meeste gevallen de besparingen gelijk zijn aan de investeringen. Uw investering in duurzaamhied is derhalve investering neutraal.

Advies in duurzame verlichting

Copyrights 2013-2015 by KoMatic
 -  Alle rechten voorbehouden.
Niets van deze website mag hergebruikt worden zonder explicitie toestemming van KoMatic™
Alle merken en copyrights behoren toe aan de rechtmatige eigenaars

Kamer van Koophandel Breda  60903082

.