Van Coothplein 41A, 4811 ND BREDA
Telefoon +31 (0)13 302 93 95
Mobiel: +31 (0)6 14 36 80 69
E-mail: info@komatic.nl

 

  

 

 Nieuwe aardappel verwerkingsfabriek  Lamb Weston te Kruiningen trots op haar nieuwste duurzame- energiebesparende Led lichtlijnen

 

                              

 KRUININGEN - De aardappelen komen binnen en pakweg drie uur later rolt een zak friet van de band. Het nieuwe aardappelontvangst- en sorteercentrum van Lamb Weston/ Meijer in Kruiningen, producent van diepgevroren  aardappelproducten, is hypermodern.

Per uur kan het centrum drie vrachtwagenladingen aardappelen verwerken tot friet of andere diepgevroren aardappelproducten. De ontvangsthal is zo vergaand geautomatiseerd dat Lamb Weston/Meijer per shift met vier operators toe kan. Commissaris van de koning Han Polman opende het pareltje van Lamb Weston/ Meijer vrijdagmiddag, 18 september 2015 jl.

Duurzamer

Het bedrijf investeerde 20 miljoen euro in een state-of-the art-aardappel verwerkingsfabriek . Voor de nieuwbouw moest wel het oude gebouw uit 1954 worden afgebroken. Met het grote, modern ontvangstcentrum kan Lamb Weston/ Meijer efficiënter en duurzamer produceren. Ook de kwaliteit van de aardappelen verbetert, zei algemeen directeur Bas Alblas. Vroeger werden de aardappelen in het proces vier keer aangeraakt. Nu is dat één keer. Uiteindelijk levert dat een hoogwaardiger eindproduct op. Ook de werkomstandigheden zijn in de nieuwe ontvangsthal prettiger.

Onafhankelijk licht advies.

Komatic, een onafhankelijk licht advies bureau voor duurzame- en efficiënte verlichting, was ism installatie bedrijf Paree nauw betrokken bij de selectie van de gewenste lichtbronnen. Duurzaam, efficiënt met een geringe kans op uitvallen in een vochtige/natte omgeving met zand en modder. Tot grote tevredenheid van de opdrachtgever is Komatic in staat gebleken een selectie te maken van een led fabrikant/producent in Nederland. Een uitgebalanceerd lichtadvies met de beste prijs-prestatie.


Advies in duurzame verlichting

Copyrights 2013-2015 by KoMatic
 -  Alle rechten voorbehouden.
Niets van deze website mag hergebruikt worden zonder explicitie toestemming van KoMatic™
Alle merken en copyrights behoren toe aan de rechtmatige eigenaars

Kamer van Koophandel Breda  60903082

.