Van Coothplein 41A, 4811 ND BREDA
Telefoon +31 (0)13 302 93 95
Mobiel: +31 (0)6 14 36 80 69
E-mail: info@komatic.nl

 

 Schakel ons in...

…en u krijgt een optimale invulling van comfort, veiligheid, gezondheid m.b.v. nieuw licht (ledverlichting). In kosten en oplossing.

  1 | Quick Scan
Een Komatic-expert komt naar uw bedrijf en neemt de basisgegevens van uw wensen en de bestaande verlichting op (indien het geen nieuwbouw betreft). Deze Quick Scan geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden met ledverlichting in uw onderneming.
  2 | Lichtaudit van Komatic
Na het opstellen van een gezamenlijke intentieverklaring stellen licht-, elektro-, installatie- en onderhoudsexperts een gedetailleerde configuratie op voor de realisatie van een individuele maatwerkoplossingen.
  3 | Realisatie
De overeenkomst dekt alle gebieden af: vaklui regelen de demontage en verwijdering van de oude armaturen en lampen (tenzij het om een nieuwbouwproject gaat), leveren en installeren het nieuwe verlichtingssysteem en stellen het in werking.
  4 | Werking
Het full-service pakket omvat de opvolging van het systeem over de hele duur van de overeenkomst, inclusief alle eventuele onderhouds- en herstellingswerken.
  5 | Break even concept
De besparingen van nieuw licht zijn dermate hoog, dat in de meeste gevallen de besparingen gelijk zijn aan de investeringen. Uw investering in nieuwe licht is derhalve investering neutraal.

Advies in duurzame verlichting

Copyrights 2013-2015 by KoMatic
 -  Alle rechten voorbehouden.
Niets van deze website mag hergebruikt worden zonder explicitie toestemming van KoMatic™
Alle merken en copyrights behoren toe aan de rechtmatige eigenaars

Kamer van Koophandel Breda  60903082

.